Veier ut av angst – online foredrag

NB: grunnet tekniske problemer fungerer ikke påmeldingslenken. Send en e-post til ruth.velsvik@sammen.no og skriv PÅMELDING, så mottar du påloggingsinformasjon til foredraget.

 

Foredrag om hvordan du kan hjelpe deg selv ut av angstplager

I foredraget lærer du om:

  • Hva er angst og hvordan kan vi forstå angst?
  • Angst for angst og panikkangst: Å bli trygg på angst
  • Sosial angst og prestasjonsangst: noen prinsipper som kan hjelpe deg ut av spiralen med skam og angst

Dette kurset passer for alle som ønsker å få innspill på  hvordan de kan møte angst. Angst kan oppleves blant annet som anfall av hjertebank, svimmelhet eller sterkt ubehag i ulike settinger, eller at det oppstår uten at man vet hvorfor. Man kan også plages av grubling og at man unngår ubehagelige situasjoner som man egentlig ønsket man kunne oppsøke.

DATO/TID/ROM
Torsdag 12. november   - kl. 16:30  - 17:30

Sted:            Online foredrag
Kursholder: Per Sjöberg

Kurset er gratis for studenter som betaler semesteravgift til Sammen.

Ved påmelding mottar du en automatisk bekreftelse på SMS og e-post, samt får påminnelse om foredraget med påloggingsinformasjon. 

Se ellers våre nettsider for informasjon om alle våre kurs.

 

Om foredragsholder:

Per Sjöberg er privatpraktiserende psykolog ved Institutt for Psykologisk Rådgiving (IPR) og Fagansvarlig for idrettspsykologi ved Olympiatoppen Vest-Norge. Per arbeider i hovedsak med å hjelpe mennesker som plages av angst i ulike former. Han arbeider også med prestasjonspsykologi, spesielt inn mot idrett, men han arbeider også med nødetatene, forsvaret og studenter. Han har videreutdanning i kognitiv terapi og er godkjent veileder i kognitiv terapi.

 Meld deg på


Påmeldingssystemet er levert av affy.no