Sammen Råd og Karriere

Kurspåmelding

Velkommen til nye kurs høsten 2017! Påmeldingen til hvert kurs åpner 3 uker før kursstart. Ved påmelding mottar du en automatisk bekreftelse på e-post. Kursene har ofte venteliste, og avmelding må derfor skje senest 2 dager før kursdato, slik at en annen student kan få overta plassen! Ønsker du å melde deg av et kurs, bruk avmeldingslinken i bekreftelsen du fikk da du meldte deg på kurset. Se ellers våre nettsider for informasjon om alle våre kurs.

Jobbklar

22.11.17

Jobbklar er en workshop som hjelper deg til innsikt i deg selv, hva du kan og hvilke muligheter du har på arbeidsmarkedet.

CV- og søknadskurs

29.11.17

Et grunnleggende kurs i jobbsøking for deg som ikke har så mye erfaring fra før. Kurset er lagt opp med både undervisning og praktiske øvelser, der du får jobbe på egenhånd og i gruppe.

Intervjutreningskurs

06.12.17

Intervjuet er som oftest det siste nåløyet før jobben er din, derfor er det viktig at du er godt forberedt. Intervjutreningen vår er det nærmeste du kommer en reell intervjusituasjon. Erfarne intervjuere fra næringslivet og bemanningsbyrå i Bergens-området.

Treff for voksne studenter

07.12.17

Treffet er for deg som er voksen student, og som opplever behov for å treffe andre voksne studenter.