Tankevirus kurs - fysisk oppmøte

Bli med på Tankevirus hos SiS helse

Et mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine.Kurset er for alle som ønsker å bli bevisst på negative tankemønstre, og lære hvordan man kan endre dem.

 

Tidligere trodde man at tankeprosesser hos personer med psykiske plager skilte seg fra resten av befolkningen, men forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad. Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med f.eks. angst, depresjon eller lav selvfølelse, eller til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Mål med kurset

  • Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som mulig kan gi oss plager.
  • Kunnskap om det “psykologiske immunforsvaret”, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode strategier for deg selv.
  • Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  • Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til dine tanker og følelser.

Tid:

Kurset går over 3 kursdager:

2 mars kl. 12.15 - 14.00

9 mars kl. 12.15- 14.00

16 mars kl. 12.15 - 14.00

 For å få et utbytte av kurset er det vesentlig at en kan delta på alle tre gangene. 

Sted: Møterom SIS, Kitty Kiellandshus. Dette kurset er planlagt for fysisk oppmøte. Dersom smittesituasjonen ikke tillater dette, vil det bli gjennomført digitalt.

Dette kurset passer for:

Deg som sliter med lettere psykiske helseplager. Eller for deg som vil lære mer om hvordan tankemønster påvirker deg i hverdagen. Du må ha betalt semesteravgift til SIS i inneværende semester for å kunne delta.

Påmelding

Du melder deg på her på nettsiden.

Har du spørsmål, ta kontakt med kursleder Kristin Hagland på kristin.hagland@studentensbeste.no eller Kjersti Holter på Kjersti.holter@studentensbeste.no

 Meld deg på / Registration


Påmeldingssystemet er levert av affy.no